INGYENES Párkapcsolati kihívás minden rendelés mellé!
0 :0 :0 :0
Visszaküldési és visszatérítési feltételek

Rendelés módosítása

Testreszabott termékek módosítása

Az ügyfelek a szerkesztési folyamat végén lehetőséget kapnak arra, hogy felülvizsgálják a testreszabott termékeiket. A termékek a képernyőn megjelenített formában kerülnek kinyomtatásra, hacsak a forgalmazó ettől eltérően nem tájékoztat. Felhívjuk figyelmét, hogy a Sparkl nem tudja módosítani az ebben a fázisban feltűnő hibákat, ha a termékek már nyomtatás alatt vannak. Arra kérjük az ügyfeleket, hogy gondosan vizsgálják felül a szerkesztéseket.

A módosítások határideje

A megrendelések a megrendeléstől számított legalább 2 óráig módosíthatók, attól függően, hogy a nap mely szakában történt a megrendelés leadása. A megrendelés módosításának pontos határidejét a megrendelés nyomon követése oldalon tüntetjük fel. A megrendelés leadásával az ügyfelek tudomásul veszik, hogy ezen időkeret után a módosítások nem feltétlenül jelennek meg a véglegesített termékben.

Megrendelés módosítása vagy törlése

A megrendeléseket a megrendeléskövető portálon keresztül lehet módosítani vagy törölni, amely a megrendelést visszaigazoló e-mailen keresztül érhető el. Alternatívaként az ügyfelek a Sparkl ügyfélszolgálatát is elérhetik hétköznapokon 8:00 és 16:00 között. Ezen órákon kívül a módosításokat a rendeléskövető portálon keresztül kell elvégezni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ügyfélszolgálatunknak akár egy munkanapot is igénybe vehet a válaszadás. A gyors segítség érdekében feltétlenül adja meg a megrendelés számát.

Szállítási adatok módosítása

A szállítási címek vagy telefonszámok módosításához kérjük, forduljon a Sparkl ügyfélszolgálatához a fent említett ügyfélfogadási időben. Ha a megrendelést már elküldték, az ügyfeleknek közvetlenül a futárcéggel kell felvenniük a kapcsolatot a módosításokkal kapcsolatban.

GLS Magyarország

Rendelés visszaküldése

Sérült vagy hibás termékek

A vásárlók visszatérítést vagy cserét kérhetnek a sérülten vagy hibásan érkező termékekre. Ehhez fényképes vagy videós bizonyítékot kell benyújtaniuk a megrendelésük számával együtt a Sparkl ügyfélszolgálatának a csomag átvételét követően azonnal. A Sparkl fenntartja a jogot a benyújtott bizonyíték kiértékelésére. Amennyiben az értékelésünk azt mutatja, hogy a sérülés nem a mi szállításunk vagy kezelésünk miatt következett be, a reklamációt vitathatjuk. Javasoljuk, hogy a termékeket a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeljék.

A szerkesztési hibákkal kapcsolatos egyértelműségért olvassa el az 1.1. szakaszt (Egyedi termékek szerkesztése), ahol a Sparkl felelősségének korlátait ismertetjük.

Elállási jog

A 2011/83 európai irányelvben meghatározott elállási jog csak a nem testreszabott termékekre vonatkozik. Az egyedi gyártású termékek mentesülnek ez alól. A szabványos termékek esetében e jog gyakorlásához a termék átvételétől számított 14 napon belül vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. A visszaküldés szállítási költségei a vásárlót terhelhetik.

Elveszett csomagok

Amennyiben csomagja rossz helyre kerül vagy a futárszolgálat rosszul kezeli, vállaljuk, hogy újranyomtatjuk és újraküldjük megrendelését. Alternatív megoldásként az ügyfelek dönthetnek a teljes visszatérítés mellett. Ha úgy gondolja, hogy csomagja elveszett, kérjük, értesítse a Sparkl ügyfélszolgálatát a rendelésszám megadásával.

Termékleírások

Love Note könyvek

Jellemzők

 • Méretek: A5 (148 x 210 mm)

 • Papír súlya: 120 g/m2

 • Oldalszám: 40

Információk a könyv méretéről

Minden nyomtatott könyv 40 oldalból áll. A 20 vagy annál kevesebb oldalt tartalmazó könyveknél csak a lap jobb oldali oldalakra nyomtatunk. Ha a tartalom meghaladja a 20 oldalt, mindkét oldalra nyomtatunk. A fennmaradó üres oldalak vagy üresen maradnak, vagy a könyv karaktereivel lesznek kitöltve, a szerkesztési fázisban kiválasztott módon. A teljes oldalszám nem befolyásolja a könyv árát.

Karakterhasználat

Az ügyfeleknek a weboldal nyelvi ábécéjének megfelelő karaktereket kell használniuk. Más ábécékből származó karakterek, speciális karakterek és emojik pontos megjelenítése nem biztosítható.

Elérhető kivitelek

A Love Note könyvek kétféle kivitelben kaphatók:

 • Puhaborító: Puha, rugalmas borító, fényes kivitelben.

 • Keményborító: Tartós, merev borító, fényes kivitelben.

Ajándékdoboz

A Love Note-könyvekhez külön kaphatók ajándékdobozok, amelyek prémium minőségű, bevonat nélküli papírból készültek. A pontos színárnyalatok eltérhetnek.

Love Cards kuponkártyák

Jellemzők

 • Méretek: 148 x 70 mm

 • Tartalom: 20 kártya csomagonként

 • Kialakítás: 1 műanyag vagy 2 fémkapocs tartja össze

Csomagolás

Minden Love Cards-készlet egy dekoratív piros borítékba kerül, matricával lezárva, amelyet a vételár tartalmaz.

Karakterhasználat

Kérjük, használja a weboldal elsődleges nyelvének karaktereit. Más ábécék karaktereinek, speciális szimbólumoknak és emojiknak a helyes megjelenítése nem biztosított.

Love List poszterek

Jellemzők

 • Méretek: (420 x 594 mm)

 • Anyag: nehéz papír, matt vagy fényes kivitelben.

Mágneses posztertartó Love Listhez

Jellemzők

 • Hossz: 420 mm

 • Anyag: Fa

 • Szín: Fekete

Minden csomag 2 db pár posztertartó sínt tartalmaz. Ezek a tartók mágnesesen rögzülnek, és a posztert mind a tetején, mind az alján rögzítik.