Ingyenes Párkapcsolati kihívás termék minden megrendeléshez!
0 :0 :0 :0
blog

10 tipp, amivel bármilyen ajándékot egyedivé varázsolhatsz

November 19, 2023

Közeleg egy különleges alkalom, amikor egy szerettedet valami igazán egyedi ajándékkal tervezed meglepni? Ha van már pár ötlet a tarsolyodban, de még mindig nem érzed eléggé személyre szabottnak a meglepetést, akkor ez a cikk Neked szól!

Sokszor az ajándékozás nem azért nehéz, mert nincs elég idő, vagy nem elég jó az ötlet. Néha csupán arról van szó, hogy az a meglepetés, amit eredetileg elterveztél mégsem tűnik elég személyre szólónak, egyedinek. Cikkünkben ellátunk 10 olyan kreatív tippel, amelyek segítségedre lesznek abban, hogy bármilyen meglepetést igazán szívhez szólóvá varázsolj. Lássuk is a trükköket!

1️⃣ Közös emlékek

Idézd fel a közös élményeket és használd őket inspirációnak! Mindenki szereti kedvenc emlékeit papírra vetve látni.

2️⃣ Az ajándékozott legjobb tulajdonságai

Mit szeretsz legjobban a leendő ajándék tulajdonosában? Emeld ki jó tulajdonságait és értékeit, hiszen egy kis dicséret mindenkinek jól esik néha-néha!

3️⃣ Együtt átélt kalandok

Foglald bele a személyes meglepetésbe közös kalandjaitokat, utazásaitokat!

4️⃣ Egy mérföldkő papírra vetése

Nagy bejelenteni valód van? Vagy esetleg egy fontos kérdést szeretnél feltenni? Használd hozzá a SPARKL termékeit, ennél kreatívabb és váratlanabb módot úgysem fogsz találni!😉

5️⃣ Jövőbeli tervek

Mit tartogat számunkra a jövő? Mutasd meg az ajándékkal, hogy milyen terveid vannak, milyen kalandokat, élményeket, életeseményeket szeretnél még megélni az ajándékozottal!

6️⃣ Interaktív ajándék

Adj interaktív elemeket a meglepetéshez, például különféle kedvességekre beváltható kuponokat!

7️⃣ Egyediség

Vesd papírra saját magatokat! Nem tudsz félrelőni, ha a Ti fényképetek vagy éppen a rátok nagyon hasonlító karaktereitek fognak megjelenni a meglepetésen.

8️⃣ A termék maga

Néha biztos vagy abban, hogy melyik fotót vagy éppen melyik aranyköpést szeretnéd tárgyi formában, ajándékként viszontlátni. Ebben az esetben térj el a megszokott, sablonos bögréktől és kulcstartóktól. Válassz egy olyan terméket, amely jelképezi a vicc tárgyát!

9️⃣ Az igazi meglepetés

Csomagold be az ajándékot olyan módon, amellyel igazi meglepetést tudsz okozni az ajándékozottnak. Tegyél úgy, mintha egy másik meglepetésről lenne szó, hiszen ezt követően lesz csak nagy a boldogság, amikor az ajándékozott megpillantja a személyre szóló, igazán kreatív meglepetést.

🔟 Titkos üzenet

Bármennyire is sikerül személyre szabni az ajándékodat, az élményt mindig szívhez szólóbbá teszi egy kis üzenet, melyet a meglepetés mellé csomagolhatsz.

10 tippünk segítségével garantált lesz az egyedi ajándék megvalósítása. Az ajándékozott pedig biztosan imádni fogja a kreatív meglepetést!

Psszt… ismerünk is igazán szívhez szóló ajándékokat, amelyekkel kibontakoztathatod a kreativitásod és akár mind 10 tippet felhasználhatod!

Kattints és fedezd fel a SPARKL egyedi termékeit!

Tovább a SPARKL ajándékaira!