Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett 🚚

Blog

Mik azok a szeretetnyelvek? February 21, 2024

Te tudod, hogy mi a szeretetnyelved? Hogyan fejezd ki az érzelmeidet szeretetnyelved alapján? Útmutató az érzelemkifejezés labirintusában. Mindig érdekelt, hogy mi a szeretetnyelved, de sosem merültél el jobban a témában? Akkor itt az idő! Olvasd el cikkünket és ismerd meg jobban önmagad, tudd meg mire van a legnagyobb igényed egy kapcsolatban!

5 szuper Valentin-napi ajándék February 1, 2024

A Valentin-nap a szeretet és a szerelmesek ünnepe. Ilyenkor minden évben próbáljuk megtalálni a tökéletes ajándékot, amivel kifejezhetjük érzéseinket a párunk iránt. Csakhogy ez korántsem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre hangzik. Általában szeretnénk valami különleges, figyelmes, emlékezetes dologgal készülni, ami aztán leveszi teljesen a lábáról kedvesünket. De mik is lehetnek ezek a szuper Valentin-napi ajándékok? 🤔❤️

5 nem mindennapi Valentin-napi randi ötlet February 1, 2024

Hamarosan itt a Valentin-nap!🤗 Természetesen egy ilyen kivételes alkalomhoz, kivételes program dukál!

Egy ilyen ajándékkal te leszel a Valentin-nap hőse January 16, 2024

A Valentin-nap egy remek és különleges alkalom arra, hogy emlékeztesd párod (és magad) arra, hogy mennyire szereted, becsülöd Őt és milyen szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok! Éppen ezért Valentin-nap alkalmából a legtöbben szeretnek ajándékkal kedveskedni szerelmüknek. A tökéletes ajándék megtalálása viszont korántsem könnyű feladat. Szerencsére mi itt vagyunk, hogy segítsünk Neked!😉

7 érv, hogy a Love Note 2024 legkreatívabb páros ajándéka January 15, 2024

Összegyűjtöttünk 7 nem mindennapi okot, hogy miért a Love Note a 2024-es év legegyedibb páros ajándéka. 100.000 meghatódott ajándékozott visszajelzései alapján.

3, 2, 1... BÚÉK! SPARKL számokban December 18, 2023

Újból véget ért egy év és eljött az idő, hogy kicsit nosztalgiázzunk és kiértékeljük az elmúlt esztendő történéseit. Ez alkalomból összeszedtük Neked az év legnagyobb mérföldköveit egy bejegyzés formájában, hogy egy kicsit jobban megismerhess minket.

Kreatív DIY dekorációk a téli napokra December 12, 2023

Te is szeretsz kézműveskedni.. Ráhibáztunk? 😋 Ha úgy gondolod, hogy idén igazán ki szeretnél tenni magadért és olyan karácsonyi dekorációt szeretnél látni az otthonodban, ami egy amerikai ünnepi filmbe illene, akkor olvass tovább!

5 legjobb karácsonyi ajándék 2023-ban December 1, 2023

Még nem tudod mit vegyél idén karácsonyra? Mutatunk 5 olyan ajándékot, amivel garantáltan nem tudsz melléfogni!

5 nem mindennapi ok, hogy EZT vedd a párodnak ajándékba December 1, 2023

Olyan ajándékot keresel ami egy kicsit… szokatlan? Amit még biztosan nem kapott a párod? Bemutatjuk a Love List-et, a 100 egyedi és izgalmas randi ötletet egy lekaparható, bakancs lista stílusú posztert! Merülj el a száz apró de izgalmas illusztráció kínálta lehetőségben: kalandozzatok akár télen, nyáron, beltéren vagy a szabadban! Már csak egy kérdés maradt: milyen gyorsan végeztek mind a 100 randival.

7 ok, amiért a Love Note a legjobb karácsonyi ajándék November 30, 2023

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed? Célba értél, hiszen a Love Note-nál keresve sem találhatsz kreatívabb és szívhez szólóbb karácsonyi meglepetést!

…de hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, összegyűjtöttünk Neked 7 okot, arra, hogy miért a Love Note a legegyedibb karácsonyi ajándék.

Több, mint 100.000 elégedett vásárló visszajelzései alapján.

1