Ingyenes Párkapcsolati kihívás termék minden megrendeléshez!
0 :0 :0 :0

Blog

A tökéletes ajándék gyermeknapra May 16, 2024

Azzal talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a gyermeknap az egyik legkedvesebb ünnep a gyerekek számára. Ezen a napon végre minden figyelem rájuk irányul és a felnőttek igyekeznek különleges ajándékokkal, programokkal elhalmozni őket. Gyerekeknek jó ajándékot találni azonban nem olyan egyszerű feladat, mint elsőre gondolnánk. Szerencsére nekünk van egy tuti tippünk! 😉

5 tipp, hogy hogyan vedd rá a gyermeked az olvasásra May 15, 2024

Mai rohanó, digitális világunkban rávenni a gyermekeinket a meseolvasásra igencsak nehéz feladat. Mind tudjuk, hogy a TV és tablet képernyők csábító és egyszerű alternatívát kínálnak, azonban az olvasás még mindig bizonyítottan a legjobb eszköz a szórakoztató tanuláshoz és fejlődéshez. Ha már Te is találkoztál ezzel a problémával, akkor jó hírünk van! Van pár egyszerű dolog, amit szülőként Te is megtehetsz, hogy gyermeked érdeklődését felébreszd a könyvek világa felé.

5 ok, amiért a személyre szabott mesekönyvek segítik gyermeked fejlődését May 9, 2024

Egyre többen hallanak a hagyományostól eltérő, egyedi mesekönyvekről, amik nagy hatással vannak a gyermekek fejlődésére. Ezeknek a történeteknek számos előnye van, hiszen mindegyik mese más és más fontos üzenetet hordoz magában. Cikkünkben bővebben kitérünk arra, hogy mik is ezek a különleges jellemzők és extra hozzávalók, amiktől eltérnek a perszonalizált mesék, a tradicionális társaiktól.

Egyedi mesék: a szórakoztató tanulás művészete May 9, 2024

A gyermekmesék az apró elmék fejlődésének kincsestárai. Ezek a varázslatos történetek nem csupán szórakoztatnak, hanem észrevétlenül formálják is a gyermekeket, segítve kognitív-, érzelmi- és szociális képességeik fejlődését.

5+1 ok, hogy miért az anyák az igazi hősök May 1, 2024

Te milyen tulajdonságokkal jellemeznél egy hőst? Tudjon több feladatra figyelmet fordítani, mutasson példát, legyen kitartó és önzetlen, valamint minden problémára legyen egy megoldása? Bár Superman és Herkules is rendelkezett szupererővel, hozzánk sokkal közelebb is találunk mindennapi hősöket. Hogy kikre gondolunk? Összegyűjtöttünk 5+1 okot, hogy megmutassuk miért az anyák az igazi hősök a klasszikus mesebeli karakterek helyett.

Egy Anyák napi ajándék, ami garantáltan mosolyt fog csalni anyukád arcára April 17, 2024

Anyák napja közeledtével mindig felmerül a nagy kérdés: Mivel lephetnéd meg anyukádat, hogy kifejezd szeretetedet és háládat iránta? Azt mind tudjuk, hogy az anyukák nem rajonganak a hivalkodóan drága mégis semmitmondó meglepetésekért. Biztosan Te is találkoztál már a "Nekem elég, hogy szeretsz", "Rám ne költ sok pénzt" és "Maximum valami apró kedvességet" válaszokkal amikor megpróbáláltál puhatolózni kicsit az ajándékok terén. Ezt persze könnyebb mondani, mint kivitelezni..🤔

7 ok, amiért azt gondoljuk, hogy a Love Note az ideális Anyák napi ajándék April 9, 2024

Mi az aminek igazán örülne Anyukád? Legyen egyedi? Szívhez szóló? Ne kerüljön sokba? ,,Rám ne költsél semmit.” Inkább legyen kreatív, kézzel készített? Bátran jelenthetjük ki, hogy egyedi, személyre szabható ajándékkönyveink már közel 30.000 Anyukához jutottak el az elmúlt években és számtalan meghatódott ajándékozásról számoltak be Nekünk vásárlóink.

Miért olyan fontosak nekünk a dátumok? March 27, 2024

Mindannyiunk számára vannak olyan dátumok, amelyek különösen kedvesek a szívünknek és amelyeket évről évre meg is ünneplünk. A születésnapok, a névnapok, az évfordulók és az egyéb kisebb-nagyobb életesemények periodikus ünneplése már jó ideje teljesen megszokott része az életünknek. Ráadásul az egyes “nagy” napok megünneplése azon kevés dolgok közé tartozik, amit a világon szinte mindenki fontosnak tart, abba viszont elég ritkán gondolunk bele, hogy tulajdonképpen miért is olyan fontosak nekünk ezek a dátumok és a köréjük szervezett rituálék.

Miért fontosak az apró figyelmességek egy kapcsolatban? March 9, 2024

Apró figyelmességek: a boldog és tartós párkapcsolat titka

5 ok, amiért csodáljuk a nőket February 28, 2024

Közeleg a Nemzetközi Nőnap! A nap, amikor a nőket és mindazt a csodálatos dolgot ünnepeljük, amik miatt úgy szeretjük és becsüljük őket. Ha a nőkre gondolunk rögtön számtalan olyan jellemvonás jut eszünkbe, - kezdve az erőtől, a kedvességen át az empátiáig - ami miatt felnézünk rájuk. Bejegyzésünkben most összegyűjtöttünk 5 okot (a millióból), amiért csodáljuk hölgy társainkat!

1