INGYEN Párkapcsolati kihívás termék minden megrendelés mellé!
0 :0 :0 :0

Blog

Egy Anyák napi ajándék, ami garantáltan mosolyt fog csalni anyukád arcára April 17, 2024

Anyák napja közeledtével mindig felmerül a nagy kérdés: Mivel lephetnéd meg anyukádat, hogy kifejezd szeretetedet és háládat iránta? Azt mind tudjuk, hogy az anyukák nem rajonganak a hivalkodóan drága mégis semmitmondó meglepetésekért. Biztosan Te is találkoztál már a "Nekem elég, hogy szeretsz", "Rám ne költ sok pénzt" és "Maximum valami apró kedvességet" válaszokkal amikor megpróbáláltál puhatolózni kicsit az ajándékok terén. Ezt persze könnyebb mondani, mint kivitelezni..🤔

7 ok, amiért azt gondoljuk, hogy a Love Note az ideális Anyák napi ajándék April 9, 2024

Mi az aminek igazán örülne Anyukád? Legyen egyedi? Szívhez szóló? Ne kerüljön sokba? ,,Rám ne költsél semmit.” Inkább legyen kreatív, kézzel készített? Bátran jelenthetjük ki, hogy egyedi, személyre szabható ajándékkönyveink már közel 30.000 Anyukához jutottak el az elmúlt években és számtalan meghatódott ajándékozásról számoltak be Nekünk vásárlóink.

Miért olyan fontosak nekünk a dátumok? March 27, 2024

Mindannyiunk számára vannak olyan dátumok, amelyek különösen kedvesek a szívünknek és amelyeket évről évre meg is ünneplünk. A születésnapok, a névnapok, az évfordulók és az egyéb kisebb-nagyobb életesemények periodikus ünneplése már jó ideje teljesen megszokott része az életünknek. Ráadásul az egyes “nagy” napok megünneplése azon kevés dolgok közé tartozik, amit a világon szinte mindenki fontosnak tart, abba viszont elég ritkán gondolunk bele, hogy tulajdonképpen miért is olyan fontosak nekünk ezek a dátumok és a köréjük szervezett rituálék.

Miért fontosak az apró figyelmességek egy kapcsolatban? March 9, 2024

Apró figyelmességek: a boldog és tartós párkapcsolat titka

5 ok, amiért csodáljuk a nőket February 28, 2024

Közeleg a Nemzetközi Nőnap! A nap, amikor a nőket és mindazt a csodálatos dolgot ünnepeljük, amik miatt úgy szeretjük és becsüljük őket. Ha a nőkre gondolunk rögtön számtalan olyan jellemvonás jut eszünkbe, - kezdve az erőtől, a kedvességen át az empátiáig - ami miatt felnézünk rájuk. Bejegyzésünkben most összegyűjtöttünk 5 okot (a millióból), amiért csodáljuk hölgy társainkat!

Mik azok a szeretetnyelvek? February 21, 2024

Te tudod, hogy mi a szeretetnyelved? Hogyan fejezd ki az érzelmeidet szeretetnyelved alapján? Útmutató az érzelemkifejezés labirintusában. Mindig érdekelt, hogy mi a szeretetnyelved, de sosem merültél el jobban a témában? Akkor itt az idő! Olvasd el cikkünket és ismerd meg jobban önmagad, tudd meg mire van a legnagyobb igényed egy kapcsolatban!

5 szuper Valentin-napi ajándék February 1, 2024

A Valentin-nap a szeretet és a szerelmesek ünnepe. Ilyenkor minden évben próbáljuk megtalálni a tökéletes ajándékot, amivel kifejezhetjük érzéseinket a párunk iránt. Csakhogy ez korántsem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre hangzik. Általában szeretnénk valami különleges, figyelmes, emlékezetes dologgal készülni, ami aztán leveszi teljesen a lábáról kedvesünket. De mik is lehetnek ezek a szuper Valentin-napi ajándékok? 🤔❤️

5 nem mindennapi Valentin-napi randi ötlet February 1, 2024

Hamarosan itt a Valentin-nap!🤗 Természetesen egy ilyen kivételes alkalomhoz, kivételes program dukál!

Egy ilyen ajándékkal te leszel a Valentin-nap hőse January 16, 2024

A Valentin-nap egy remek és különleges alkalom arra, hogy emlékeztesd párod (és magad) arra, hogy mennyire szereted, becsülöd Őt és milyen szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok! Éppen ezért Valentin-nap alkalmából a legtöbben szeretnek ajándékkal kedveskedni szerelmüknek. A tökéletes ajándék megtalálása viszont korántsem könnyű feladat. Szerencsére mi itt vagyunk, hogy segítsünk Neked!😉

7 érv, hogy a Love Note 2024 legkreatívabb páros ajándéka January 15, 2024

Összegyűjtöttünk 7 nem mindennapi okot, hogy miért a Love Note a 2024-es év legegyedibb páros ajándéka. 100.000 meghatódott ajándékozott visszajelzései alapján.

1