Ingyenes Párkapcsolati kihívás termék minden megrendeléshez!
0 :0 :0 :0
blog

7 ok, amiért a Love Note a legjobb karácsonyi ajándék

November 30, 2023

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed? Célba értél, hiszen a Love Note-nál keresve sem találhatsz kreatívabb és szívhez szólóbb karácsonyi meglepetést!

…de hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, összegyűjtöttünk Neked 7 okot, arra, hogy miért a Love Note a legegyedibb karácsonyi ajándék.

Több, mint 100.000 elégedett vásárló visszajelzései alapján.

Idén valami igazán különleges ajándékot szeretnél adni karácsonyra, olyat ami biztos nem jön szembe az ajándékozott féllel másnap a plázába, ami csak a Tiétek, egyedi és megismételhetetlen?
Bemutatjuk a Love Note-ot! Nem csak pároknak!

A Love Note a Ti történetetek, egy személyre szabható könyvecske, amit villámgyorsan elkészíthetsz szerkesztőnkben. Csak válaszd ki a karaktereket, nevezd el Őket és már kezdődhet is a testreszabás, amely során a több, mint 150 illusztrált oldal és 55 borító változat közül válogathatsz! Már csak egy kérdés maradt: mennyire pontosan tudod elmesélni a sztoritokat?

Elmondanád szerelmednek, legjobb barátodnak, szüleidnek vagy testvérednek, hogy miért olyan fontosak Neked? A Love Note® segítségével egyszerűen, kreatívan és szórakoztató módon teheted ezt meg! Szabd személyre amennyire csak szeretnéd!

SZERKESZTÉS INDÍTÁSA

1️⃣ A Love Note személyre szabhatósága

A könyv készítése során személyre szabhatod a karaktereid korát, frizuráját, arcszőrzetét és kiegészítőt is. Összesen több, mint 1500 karakter kombináció létezik, így minden páros viszont láthatja magát a saját könyvének lapjain.

2️⃣ Nagy kérdések és bejelentések

A Love Note nem csak egy emlékezetes ajándék, de egy feledhetetlen pillanat kelléke is lehet! Vásárlóink már rengeteg kreatív módon használták a könyvet: például lánykérésre vagy a gyermekáldás bejelentésére a nagyszülőknek. Légy kreatív és kérd meg a legjobb barátod, hogy legyen a tanúd, vagy a párodat, hogy költözzetek össze a Love Note segítségével! A lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt!

3️⃣A Love Note egy igazán szívből szóló karácsonyi ajándék

Az oldalakon található alap szövegeket akár át is írhatod saját egyedi szövegekre, üzenetekre, így az általad készített Love Note pontosan úgy kerül nyomtatásba, ahogyan azt Te elképzelted. Egy szeretetteljes kis figyelmesség még szebbé teheti az idei karácsonyt!

4️⃣ Love Note borító variációk

Nem egyszerű döntés kiválasztani az igazit, hiszen nálunk 55+ borító közül válogathatsz. Még személyesebbé teheted az ajándékod, ha a szövegeket is lecseréled a borítón. Minden könyvet egyedileg, egyszeri kiadásban nyomtatunk exkluzív prémium minőségű papírra. Sőt, még azt is kiválaszthatod, hogy kemény vagy puha kötésű könyvet szeretnél!

5️⃣ A Love Note oldalak és történetek

Művészünk több száz órán át dolgozott a 150-nél is több, kézzel rajzolt jelenet elkészítésén. Merülj el a csodás jelenetek forgatagában, idézd fel a közös emlékeket, élményeket és engedd át magad a nosztalgiának!

6️⃣ Még a csomagolással sem kell bajlódni

Tudtad, hogy a Love Note-ot ajándékcsomagolásban is kérhetsz? Karácsony alkalmából 3 különböző karácsonyi ajándék csomagolás közül is választhatsz!

7️⃣ A Love Note mindenkire gondol

Legyetek akár hetero-, vagy azonos nemű pár, barátnők, haverok, testvérek, vagy családtagok, mindenki megtalálhatja önmagát a Love Note lapjain! Minden karakterünket és történetszálunkat úgy terveztük, hogy könnyen kombinálhatóak és befogadóak legyenek.

KÉSZÍTEK EGY LOVE NOTE-OT!